shqip
Bukuri Shqiptare "Alpet tona"

Bjeshket e Nemuna | Bjeshket e Bekuara Pellazgo-Iliro-Shqiptare

Skanderbeg-Square-Tirana

Neve Shqiptareve s’kanë ç’na duhen ideologjitë e huaja
duke pasë një, të vetmen të tonën, pra Shqiptarizmin.
Idealin Kombëtar!

shkupKalaja
Kalaja e Shkupit
kalaja

Vallja e Shqiponjes

tirana

Skenderbeu

p1
tetova1
berat

Berati

Civilizuar si qytet që nga shekulli VII para erës sonë, pra 2617 vite

rozafa1
LiqeniShkoder
rozafa1
prizreni1

Lidhja e Prizrenit

but1
but2

Neve Shqiptareve s’kanë ç’na duhen ideologjitë e huaja
duke pasë një, të vetmen të tonën, pra Shqiptarizmin.
Idealin Kombëtar!

durr1
korc
sk

Neve Shqiptareve s’kanë ç’na duhen
ideologjitë e huaja duke pasë një,
të vetmen të tonën, pra Shqiptarizmin.
Idealin Kombëtar!

pogr

Fjalet E Qiririt

"Në mes tuaj kam qëndruar, e jam duke përvëluar, që t'u ap pakëzë dritë, natënë t'ua bënj ditë. do të tretem, të kullohem, të digjem, të përvëlohem, që t'u ndrinj mir' e të shihni, njëri-tjatërin të njihni."

Shqip per çdo femije

Shoqata trojet ofron mësim për fëmijët ne gjuhen shqipe falas. Me Pedagog profesional me theks pastër shqip dhe vetëm shqip për çdo fëmije shqiptar! Se shpejti mësime Online te gjuhës shqipe

Integrimi ne Finlandë

Shoqata Trojet po ashtu afron ne bashkëpunim me shoqatat tjera kurse ne gjuhen Finlandeze për fillestar. Për shkak kërkesave te mëdha se shpejti do ofrojmë kurse te Gjuhës Shqipe për shtetasit Finlandez, pra ka kërkesa dhe interes.

Për ty Atdhe

Për ty Atdhe, Ma të bukrën kangë, Me fuqinë e kësaj zemre, Do të këndoj,Për k’to male, Për k’to fusha, Të gjera, Për kët' vend, Ku sot, i lumtur jetoj, I bukur je, Ngrihesh madhështor, Si një kështjellë, E pamposhtur, Ti qëndron, Në mes dallgësh Shkëmb graniti vigan, Su përkule nga cdo stuhi e tufan...

Kurse Kompjuterike FALAS

Dëshiron te besh një CV profesionale, nuk ka probleme na kontaktoni dhe neve do ju ndihmojmë apo dëshironi te mësoni kurse kompjuterike ne shqip... te gjitha këto vetëm tek shoqate Trojet. Pra. FALAS nga sponsori i Shoqatës!

Afariste, neve ju presim

Duam te bashkëpunojmë me Afaristë Shqiptare dhe Shoqata jone apo kryesia janë profesionist ne shume lëmi dhe duam qe te përfitojmë apo bashkëpunojmë sipas interesit.

Misioni i Shoqates

home-page-2-company-overview

Shoqata ka për qëllim të bëhet qendër e të gjithëve, të punoje për interesat e popullit shqiptar në tërë Finlandën.

Momentalisht në shoqatë janë të kyçur të rinjtë dhe ata në moshë. Shoqata punon vazhdimisht dhe do të punojë për interesat e çdo shqiptari në Finlandë dhe me gjerë.

Vizoni ynë është që të jemi vendi ku shqiptarët ndihen me afër vendlindjes dhe vendi ku ata janë afër kulturës,gjuhës, identitetit shqiptar.

Prioritet i ynë dhe çdo shqiptari është promovimi i kulturës tonë të lasht.

Shoqata Trojet ju ndihmon te integroheni në shoqërinë Finlandeze.

Komuniteti shqiptar këtu në Finlandë është mire i integruar dhe me krenari mund te themi , qe kemi shqiptar qe janë te sukseshëm si p.sh kemi Mjek, Dentist, Jurist, Inxhinierë, Shkrimtar etj.

Po ashtu shoqata trojet e ka si prioritet bashkëpunimin në veprime kulturore me shoqata tjera këtu ne Finlandë.

 

 

Pse Shoqata Trojet

Eduko fuqizo ne kuptimin kombëtar qe rinia te kuptoje dhe krenohet me prejardhjen e vet!

Do japim gjithçka që traditat tona dhe kultura te mbijetoje çdo krizë, sfidë etj

Shoqata ”TROJET” na përket çdo shqiptari dhe do bëjmë çmos. që mos te bëhet si pjesë e ndonjë klani apo familje,pra vizion dhe etika e shoqatës është, që te shërbejë çdo shqiptar 100% dhe pastër shqip!

Anëtar behet ai person qe është mbi 18 vjeç dhe i përmbahet termave dhe kushteve te shoqatës.

Sponsor gjeneral i faqes Trojet.fi

Lajme Flash