Blog

Dana Mziu, Ylli i Bukurisë

Ylli i Bukurisë Dardana Mziu konkurente për “Missuniversekosova” Miss Kosova 2018

Kush është Dardana (Dana) Mziu?  

Dardana Mziu është një vajze 19 vjeçare nga Mitrovica, e lindur dhe rritur në Finlandë, pra bijë Shqiptare e rritur ne mërgim, bukuri mesdhetare, 1, 73 e gjatë, flokë të gështenjë e sy të gjelbër. Dana ka fituar të drejtën të jetë  finaliste në garë për titullin Miss Kosova “Missuniversekosova” 2018.

 

Dana Mziu ka kryer shkollën per Biznes dhe Financa, merret me modelim, pasion e ka sportin dhe te udhëtojë (eksploroje) boten.

Për te ardhmen dëshiron te ndjek studimet ne shendetesi, por si plan B pse mos te jetë Ambasadore e Kosovës dhe Shqiptarisë ne Diasporë.

Pse pikërisht Miss Kosova?

Dardana Mziu edhe pse e lindur dhe rritur në Finlandë, në një vend të largët nga Kosova, Dana gjithmonë është ndier në shpirte dhe në vepra shumë afër trojeve shqiptare, madje aq krenohet sa që dëshira e saj është ta përfaqësoj bukurin shqiptare në Missuniverse.

Dardana Mziu po ashtu do dëshiron te ndihmoje fëmijët me aftësi te kufizuara.

 

I dëshirojmë shumë suksese!

Ndiqni Danën ne instagram @danamziu

 

Copyright Shoqata Shqiptare Trojet
By: Muzafer Sulejmani