Kryesia e Shoqates

Na kontaktoni rreth faqes ino@trojet.fi

Webmaster

Shoqata Shqiptare Trojet

Sirrikuja 1 A 2
00940 Helsinki, Finalndë

Anetarsohu edhe ti

Tilinumero: FI10 5722 4120177603
Pankki: Osuuspankki Oyj
• Antarsimi familjar 30€ ne vite
(nen moshen 18 vjec, pavaresishte sa antar ka familja)
• Antarsimi individual 15€ ne vite • Bizneset 150€ ne vite.
Mirësevini!

Telefoni

Ne telefon nuk mund te na kontaktoni, por
na shkruani te info@trojet.fi

Na kontaktoni

Ne posten elektronike: info@trojet.fi

Afarista ne Kryesi dhe pergjegjesi per Art dhe Kulturë